Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


I mörker

VerklighetPosted by Fröken Frestelse Tue, December 08, 2015 15:09:49


Jag lever i skuggorna. Har gått i tusen bitar och hur förtvivlat jag än försöker plocka ihop skärvorna så är det som om delarna inte längre vill passa.

Trots att allting tickar på runt omkring mig, precis som vanligt, så är det som att uppleva världen på håll. Som en uppvridbar docka ler jag och skrattar på beställning, men inuti händer ingenting.

Mitt hjärta som var så fyllt av kärlek, vilja och livskraft gör nu i stället ont för varje andetag jag tar. Nätterna är en plåga som aldrig tar slut. Mörker.... Jag är omgiven av mörker.

Vissa dagar kan jag nästan ana mitt gamla jag, men i stället för att vara där för att stanna så är det mer som en retande skugga som skrattar åt mig.


Jag kämpar som ett djur för att inte visa utanpå hur skadad jag är. Vill inte blotta strupen för hyenorna runt omkring mig.

Men skulden tynger mig och drar ner mig mer och mer i djupet. Allt som kunde ha varit som inte blev... Allt jag borde vara men inte är.... Han som jag fortfarande saknar vid min sida fast än jag inte borde.... Han som finns vid min sida, men ändå inte har mig helt och hållet...  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fantomen Wed, April 06, 2016 10:13:25

vill vara ditt stöd i det jobbiga

Posted by Fröken Frestelse Fri, March 25, 2016 18:28:16

Tack F.... Men jag kan verkligen inte. Har fullt upp med att bekämpa mina egna fantomer.

Posted by Fantomen Sun, February 28, 2016 20:47:14

bjuder dig gärna på kaffe ...

Posted by Fröken Frestelse Wed, December 09, 2015 11:11:27

Tack fina V! Jag har inte glömt.... Det hara varit alldeles för mycket annat som upptagit min uppmärksamhet och sinne.

Posted by Mr.V Tue, December 08, 2015 18:17:35

Här är en till som har dig i sina tankar och önskar att du besegrar mörkret och finner vägen genom ljuset! Du har väl inte glömt de där med sponsorskapet? /Mr.V

Posted by Fröken Frestelse Tue, December 08, 2015 16:42:20

Tack JR68! Jag är en seg bitch så jag biter ihop och kämpar på. Men det känns bara så fruktansvärt att det skall hålla i sig så länge. Jag är chockad över att fortfarande vara så dålig. Jag som alltid varit så stark!! smiley

Posted by JoyRide69 Tue, December 08, 2015 15:31:19

Hej. Det känns sorgligt att du har det så otroligt jobbigt. Kan inte hjälpa dig det vet jag, men tänker på dig och hoppas du klarar att klättra ut ur mörkret.