Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


Mellanlandning

VerklighetPosted by Fröken Frestelse Fri, March 27, 2015 10:42:19

Klart vi skämtar om att gå med i tusenmilaklubben. Men i ärlighetens namn så är ju faktiskt de där flygplanstoaletterna båda små, illaluktande och i allmänhet ganska äckliga. Ändå ligger lusten och lurar under turen och vi kan inte riktigt låta bli att hålla fingrarna borta från varandra.

Det känns ganska självklart att fyra timmars väntetid mellan flygen i Bryssel kommer urarta totalt.

Vi lyckas hållas oss i schack någorlunda under den första tiden. Kikar i butikerna, fikar och pratar och skrattar. Men de små subtila beröringarna får det att gå elektriska stötar mellan oss och hela tiden lurar den där glimten i ögat på honom som säger att när som helst nu så kommer han att trycka upp mig mot väggen och knulla mig riktigt hårt.

Men som med allt annat gäller det att vara känslig för läge och vaken för att kunna fånga tillfällen när de visar sig.

Bryssel är en ganska öppen flygplats, men ändå så har vi turen att hitta ett våningsplan som är näst intill avstängt och tomt. Två handikapptoaletter precis bredvid varandra...

Vi nyttjar först varsin, men när vi sedan båda öppnar dörrarna samtidigt och den trånga korridoren fortfarande är tom så vet jag redan vad han tänker innan han behöver öppna munnen. Jag slinker snabbt in och han låser dörren igen bakom mig. Lyckan är total!

Passionen som byggts upp under hela dagen fullkomligen exploderar och vi kastar oss över varandra. Jag nästan sliter ner hans byxor samtidigt som våra tungor leker. Han är hård på nolltid. Jag sätter mig på huk framför den maffiga kuken, slickar och suger girigt i mig hela härligheten. Det är så underbart med en ny miljö, eggande att bryta alla regler, upphetsande att veta att medan vi är där inne så skulle det lika gärna kunnat bildas en lång kö av väntande, kissnödiga resenärer som mycket väl börjat förstå vad vi har för oss. Jag är våt genom trosorna.


Han tar mig bakifrån. Hårt, djupt. Jag kommer nästan direkt. Pulserande, krampande om den hårda, härliga köttigheten. Han drar sig ur precis innan han själv förlorar kontrollen. Ejakulerar varma kaskader över min nakna bakdel. Sprutar ner mig med all sin lust. Den varma satsen, glänsande, droppande, från min kropp.


Vi kommer ut till samma tomma korridor. Går upp för trapporna med varsitt pillemariskt leende på läpparna. Hand i hand. Plötsligt så är fyra timmars väntetid en ganska så trevlig välsignelse.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by John Wed, June 03, 2015 19:56:52

Wow vad heta ni är! Har ni gjort några filmer? MVH John

Posted by :) Sun, April 05, 2015 23:17:10

Är du singel?☺️

Posted by Mina Lustar Sun, April 05, 2015 10:41:50

Hejsan!

har kollat in din blogg ett tag nu och gillar det vi läser!

Vi är ett par som driver http://minalustar.se och vi skulle vilja, helt förutsättningslöst, diskutera ett samarbete som skulle kunna driba mer trafik till oss alla, låter det intressant? Kontakta oss gärna på info@minalustar.se