Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


I mörker

VerklighetPosted by Fröken Frestelse Tue, December 08, 2015 15:09:49


Jag lever i skuggorna. Har gått i tusen bitar och hur förtvivlat jag än försöker plocka ihop skärvorna så är det som om delarna inte längre vill passa.

Trots att allting tickar på runt omkring mig, precis som vanligt, så är det som att uppleva världen på håll. Som en uppvridbar docka ler jag och skrattar på beställning, men inuti händer ingenting.

Mitt hjärta som var så fyllt av kärlek, vilja och livskraft gör nu i stället ont för varje andetag jag tar. Nätterna är en plåga som aldrig tar slut. Mörker.... Jag är omgiven av mörker.

Vissa dagar kan jag nästan ana mitt gamla jag, men i stället för att vara där för att stanna så är det mer som en retande skugga som skrattar åt mig.


Jag kämpar som ett djur för att inte visa utanpå hur skadad jag är. Vill inte blotta strupen för hyenorna runt omkring mig.

Men skulden tynger mig och drar ner mig mer och mer i djupet. Allt som kunde ha varit som inte blev... Allt jag borde vara men inte är.... Han som jag fortfarande saknar vid min sida fast än jag inte borde.... Han som finns vid min sida, men ändå inte har mig helt och hållet...  • Comments(7)//blogg.frokenfrestelse.se/#post81