Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


Alternativa världar

VerklighetPosted by Fröken Frestelse Mon, February 09, 2015 17:55:21
Världen vecklar ut sig för mig som ett finmaskigt nät av möjligheter. Olika vägar att vandra. Verkligheter som är eller kunde bli.
Jag är så glad över att jag alltid har vågat. Inte låtit mig styras av vad andra tycker eller mina egna rädslor. Att jag vågat flytta på mig, uppleva nya liv på nya platser. Många år utomlands och runt om i Sverige har gett mig möjligheten att lätt kunna koppla bort mig från det liv jag lever. Nuet är bara ett av många alternativ.
Det är dom tankarna jag bär med mig när jag lite chockat får reda på att min chef bestämt sig för att av alla firmor i min region så skall vi ta in älskarens på mitt nya arbete. Förra gången det kom på tal så var det alldeles för nära inpå, gjorde alldeles för ont för att jag skulle vilja ta i det. Jag hade tur då, för det projektet lades ner innan det hunnit komma igång.
Annat är det nu. Detta är en snar framtid. Vi kommer att arbeta sida vid sida igen. Projektet är intensivt och prestigefyllt. Det kommer att krävas sena nätter och helger för att ro det iland.
Jag är fylld av en skräckblandad förtjusning. Lite lätt överväldigad av allt jag tryckt undan. Jag har så undrat hur han mår, hur det gått för honom….
Men oviljan att riva upp gamla sår, både för honom och mig, har gjort att jag hållit mig undan. Inbillat mig att det är bäst för alla att jag är tyst. Men nu kan jag ju inte vara det längre. Vi är tvingade till umgänge.
Jag skulle lätt kunna dras in i hans värld igen. Falla tillbaka i gamla hjulspår. Han är något tryggt och bekant. Dagar då mitt liv snurrar riktigt fort kan jag känna en längtan efter att ankra i honom. Krypa in i den bekanta famnen och dra in hans doft. Vaggas till sömns efter hett, ångande sex. Prata över ett glas whisky framför brasan. När vi var tillsammans så var jag stark.
Jag vet redan nu att det kommer ta massor av energi för mig. Att hantera hans närvaro – älskaren som jag fortfarande bär med mig i mitt hjärta. Men jag vet också att alla mina resor, förmågan jag fått att kunna se förbi nuet, kommer hjälpa mig. Jag är mer än jag själv kan ana - världen är större än vi kan föreställa oss.
Jag kan inte stänga av – men jag kan leva med alla mina alternativa verkligheter. Jag är inte slav under mina infall och känslor! Min fria vilja har gjort sitt val – och jag är så övertygad som man kan bli att mannen jag har nu vid min sida är mannen jag vill bli gammal och slutligen dö med.
Så kom an – låt mitt hjärta explodera av alla dessa män, all denna kärlek, kåthet och lust. I can take it!
ps.
Sedan jag skrev detta för en vecka sedan har jag åter igen drunknat i jobb och inte hunnit publicera något. Det ironiska är att även detta projekt just blivit inställt. Nästan som om ödet gjorde allt för att våra vägar inte skall korsas igen. Det är andra projektet på kort tid som blir nedlagt bara dagar efter att firman bestämt sig för att jobba med älskarens... Jag är både lättad och besviken på samma gång.

  • Comments(6)//blogg.frokenfrestelse.se/#post74