Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


Bara hårda paket till Fröken

VerklighetPosted by Fröken Frestelse Thu, December 25, 2014 17:56:04

Hela hemmet doftar hyacinter, knäck och glögg. Nästan allt är klart. Glaskulorna som jag samlat på i åratal glimmar med ljusen i julgranen. Framdukat står kakfaten dignande med bakverk, julgodis och frukt och nötter. Det är fjärde advent, det sista ljuset är tänt och snart kommer gästerna.

Pojkvännen står i raggsockor, mjukisbyxor och bar överkropp medan han visslande går loss med dammsugaren. Tävlar med stereon och julmusiken med sitt oljud. Om en stund är det hans tur i badrummet… Själv är jag alldeles nytvättad, renrakad och len som en baby med min favoritolja från Nuxe.

Det är något fruktansvärt tilldragande med en man som är helt inne i det han gör. Koncentrationen gör honom nästan lite försvarslös, omedveten om vad som pågår runt omkring. Han har knappt märkt att jag hunnit med min dusch och nu är på väg in i sovrummet med min handduk virad omkring mig. Busar till min outfit med riktigt porriga underkläder. Proper på utsidan – slampig under. Smyger sedan upp bakom mannen min och sluter honom i mina armar. Andas varm luft i nacken medan jag drar fingrarna över rutorna på magen, den lena huden… Paralyserar honom mitt i hans rörelse. Kommer runt och tar njutningsfullt hans läppar i besittning. Plötsligt är dammsugningen inte så viktig längre. Oljudet tystnar och kvar är bara julmusiken och våra andetag.

Han drar sakta handen upp för mitt lår, låter klänningen följa med i rörelsen. Flämtar till när han upptäcker att strumpbyxorna slutar i en kant och lämnar min härliga stjärt oskyld. Kramar rundningen av baken samtidigt som han trycker mig närmare sig. Jag kan känna ståndet mot vulvan. Allt hungrigare kyssar.

Tvingar honom att lugna sig, dansar ut från den spänstiga kroppen. Drar sakta, retfullt av mig klänningen. Blottar helt vad jag har under. Låter honom förflytta sig mot mig igen där jag står vid granen. Jag kan känna ståndet hårdna under min hand. Det mjuka tyget i hans byxor låter mig stryka längs konturerna utan hinder. Läpparna följa konturen av käken, ner över hans bringa tills jag sitter på huk med bulan rakt i ansiktshöjd. Slänger en hungrig blick upp för att få hans tillstånd. Drar sedan ner byxorna och suger, slickar i mig härligheten.

Njuter av att leka med honom. Munnen, läpparna, tungan som för honom till bristningsgränsen. Tanken på att jag snart skall låta honom ta mig med det där stora, svällande ståndet, gör mig nästan euforisk. Våt genom den tunna spetsen på stringtrosorna.

Vinglar lite lätt när jag ställer mig upp på de höga klackarna. Torkar mig om munnen. Vänder mig långsamt om och drar ner trosorna. Blottar min glansiga skåra. Reser mig igen och putar med rumpan, händerna på väggen och blicken som flirtande talar om för honom att han får komma till mig nu.

Han lägger sin stora labb över mina händer och smeker mig över baken. Retar mig med toppen av kuken. Får mig att svanka ytterligare mot honom. Trycker sig sakta in i mig och stannar där, djupt inne. Gör mig andäktig och otålig på samma gång. Håller andan och väntar på hans nästa drag.

Han tar mig långsamt, djupt, bestämt. Kan känna varenda millimeter av honom tränga in i mig. Kanten på ollonet som retar mig till extas. Handen som nu letat sig in mellan mina ben och smeker mig över klitoris. Får mig att vrida mig av njutning. Hela min kropp skälver av hans beröring, svarar hans rörelser. Det är som ett osynligt band mellan oss. Vi är ett.

Han tar min hand och leder mig till renskinnsfällen, trycker ner mig på knä och låter mig saligt ta honom i munnen. Våra smaker blandar sig med dofterna från köket. Sött och salt. Mjukt och hårt. Jag blir alldeles till mig av att få honom att stöna av njutning, suga honom nära kanten av vansinnig orgasm.

Ställer mig på alla fyra och viftar lekfullt på "svansen" åt honom. Svandunet dansar på den lilla kjolen, blicken möter hans djupblå och reaktionen väntar inte på sig. Händerna greppar min midja medan han hukar som ett djur bakom mig. Kuken som ett svärd, står helt av sig själv, hittar in i slidan helt utan hjälp. Spränger genom den trånga öppningen. Juckar taktfast, för min kropp mot hans stötar.

Precis när jag inte tror att jag klarar mer så trycker han ner mig på mage. Tar mig djupt mellan skinkorna. Ger mig allt han har lutad över mig. Får mig att gny av vällust. Orgasmen som sköljer genom min kropp är nästan överväldigande. Ändå så ber jag om mer.

Han vänder mig på rygg, tränger in i mellan mina särade ben. Hela skötet pulserar fortfarande spasmiskt . Sammandragningarna som kramar om honom. Gör det svårt att hålla sig. Han får ta mig sakta. Långsamt dra ut på njutningen. Jag är så nära att komma igen. Trycker honom mot mig, drar ner honom över mig. Vill känna hela hans tyngd. Muskelmassan som jobbar över mig. Hud mot hud.

Han drar sig ur precis när jag toppar igen. Kommer i kaskader över min mage, de nakna brösten.. Grymtande som ett djur tornar han upp sig över mig med den stora kuken i näven. Jag njuter av synen. Tar in de vackra pärlorna han ger mig. Kroppen som rister av orgasm.

Vi ligger bredvid varandra på den varma fällen. Brasan sprakar i bakgrunden. Snar ringer den första gästen på dörren. Men ännu en liten stund tar vi till varandra. Ömma kyssar. God Jul min älskade! Den här fröken har redan fått sitt första hårda paket.  • Comments(5)//blogg.frokenfrestelse.se/#post73