Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


Ynglingen

VerklighetPosted by Fröken Frestelse Sat, November 01, 2014 10:45:13
Jag var 24 år och var provanställd på en liten firma som arbetade med design. Dagarna tillbringades mestadels som assistent och med att organisera delar av verksamheten då själva ägarna, ett lite äldre par (vi kan kalla dom för Maggie och Jake), inte direkt var begåvade med just sådana färdigheter utan hellre koncentrerade sig på sitt "kreativa flöde".
Jag var med andra ord lite av en slav, precis så som sig bör för en ung, uppåtsträvande kreativ själ i början av karriären.

Mitt i att omordna det fruktansvärt stökiga lagret bryts tristessen av en ung mansröst som blandas med Jakes äldre stämma. Jag spetsar öronen och hjärtat börja slå lite hårdare när jag märker att de är på väg ner för trappan och mot mig.
"Fröken, detta är min brorson Daniel. Han skall praoa hos oss i två veckor." säger Jake. Ynglingen, en bredaxlad, grönögd Adonis, med kantig haka och händer som björnlabbar, sträcker lite tveksamt fram kardan och låter min lilla näve försvinna i hans. Han tittar nyfiket, blygt, på mig genom de långa ögonfransarna och mumlar något ohörbart innan han slår ner blicken. Jag kan inte sluta stirra på de enorma händerna och undra över hur de skulle kännas på min kropp.

Under de kommande dagarna korsas våra vägar frekvent på den lilla firman, och jag märker till min förtjusning hur han tittar på mig i smyg. Jag slits mellan fantasier av hur jag drar ner hans byxor och suger av honom på lagret, och känslor av skam över att tråna efter chefens brorson som dessutom uppenbarligen knappt är byxmyndig.

I slutet av hans prao-period får vi in en stor sömnadsbeställning och jag får order om att ta med mig delar av tygerna hem för att sy dygnet runt fram till deadline. Jake befaller Daniel att hjälpa mig bära hem packarna som är både stora och tunga.
Vi går tysta vid sidan av varandra. Det är höst, mörk och kallt. Vinden sopar runt de torra löven framför fötterna på oss där vi skrider fram mellan ljuskäglorna från gatlyktorna. I ett försök att fördriva väggen mellan oss som avsaknaden av ord byggt upp börjar jag tala om hur jag håller på att inreda min nyköpta lägenhet och hur svårt det är att alldeles själv montera hyllorna som skall upp på väggarna. Han svarar ivrigt att han minsann kan hjälpa mig och nickar samtidigt, liksom för att förstärka hur sant det är. Han kan både snickra och flytta tunga saker understryker han stolt.

Väl hemma tycker jag att det känns alldeles för tråkigt att bara skicka iväg honom igen, så jag frågar om han vill kika lite på väggen där hyllorna skall sitta och kanske till och med värma sig med en kopp te. Det vill han gärna.

Samtalet vi för går både trögt och hackigt, men ändå dröjer han sig kvar och jag har ingen som helst lust att sparka ut honom. Vi kommer överens om att i utbyte om hans hjälp så villa han få massage av mig - han är lite stel i axlarna av allt kroppsarbete. Jag ler och undrar när han möjligen kan tänkas vilja ha denna betalning varpå han studsar upp ur soffan och tycker att "varför inte ta den nu?!".

Innan jag egentligen hinner protestera drar han av sig den stickade tröjan och blottar den seniga kroppen som fortfarande balanserar någonstans mellan pojke och man. "Ok" skrattar jag och tycker att det nog är bäst att vi flyttar oss till sängen i så fall eftersom det är skönare att ligga ner där. Jag har knappt hunnit uttala meningen innan han nästan rusar före mig in i sovrummet. När jag väl plockat undan kopparna efter oss och anländer i kammaren har han passat på att slita av sig byxorna också, slängt dem i en hög på golvet bredvid sängen, och krupit ner under mitt täcke. Hans fräckhet både eggar, provocerar och gör mig full i skratt. Jag bestämmer mig för belöna honom genom att själv långsamt klä av mig och lägga mig bredvid honom.

"Vänd på dig" befaller jag. Han lyder lite förvirrat och vänder ryggen mot mig. Sakta låter jag fingertopparna löpa längs med ryggraden, musklerna, den lena huden. Drar händerna genom det tjocka, lingula håret. Andas varm luft i hans fjuniga nacke. Ber honom att vända på sig igen. Låter beröringen fortsätta över bringan, ner mot ljumskarna, upp igen.
"Nu är det din tur" säger jag och lägger mig till rätta på mage.

Han stryker mig över ryggen, stannar dröjande vid min svank. Jag putar lite för att uppmuntra honom, men han tvekar. Låter handen gå upp igen mot min nacke i stället, upp i det långa håret. Jag vänder huvudet, ler och vänder utmanande på kroppen. Få se nu hur han vågar.

Den stora labben vilar på min mage, men han kan inte ta ögonen från de toppiga brösten. Jag får ta tag i handen och ledan upp den till härligheten. Han drar efter andan och hela den unga kroppen bredvid mig skälver till. Fascinerat kramar han om det mjuka, fylliga. Cirklar med fingrarna runt de styva bröstvårtorna.
Jag drar honom till mig och kysser honom lätt över läpparna. Det märks att han är lite ovan för han besvarar mig med fjäderlätta pussar, lite så där som man vanligen pussade sina föräldrar när man var barn.

Varm, len hud trycks mot min när han äntligen vågar luta sig över mig. Jag kan känna ståndet mot mitt lår, men låter honom vara ett litet tag till. Njuter av det barnsliga, oskuldsfulla… Han tvekar inför varje rörelse. Första gången, naken med en kvinna…

Jag för hans hand in mellan mina ben. Låter honom stryka över trosorna samtidigt som jag masserar kuken. Han fingrar nyfiket på mig innan situationen blir honom övermäktigt och han faller tillbaka på rygg. Blundar och drar efter andan när jag sluter hela min näve runt ståndet. Runkar honom sakta, försiktigt, medan jag kysser nacke, bringa, mage… Flyttar mig uppåt igen och andas varm luft mot halsen. Betraktar den halvöppna munnen, ansiktet lika lent som mitt.
"Jag kommer att komma om du fortsätter" varnar han. Klart jag fortsätter!

Efteråt drar jag med honom i duschen. Vi står som två nakna främlingar inför varandra och sköljer bort sexet från våra kroppar. Han tittar på mig när jag tror att jag inte ser. Slukar med blicken hur jag låter tvållöddret glida över brösten, magen, vulvan, låren, baken. När vi tvättat oss klart får han plötsligt väldigt bråttom hem.
Jag har full förståelse för att han förmodligen är lite chockad och säkert också håller på att sprängas om han inte får berätta för sin bästa kompis om vad som hänt (i hans värld så har han ju förfört värsta bruden).

Jag låter honom gå. Skrattar lite åt att jag nu även kan räkna lammkött till listan på levnadserfarenheter. Jag har dessutom helt gått utanför min egen karaktär och för första gången varit intim med någon som inte är en pojkvän. Men det vet ju inte han. I denna pojkes värld är jag porrdrottningen som gav honom en omgång.
Till och med nu, nästan tio år senare hör han av sig ibland och undrar när vi skall ta vid där vi slutade. Jag duckar alltid frågan.PS.
Lite rolig kuriosa är att bilderna är tagna bara några månader efter denna händelse. Jag hade en fabläs för att ge mina pojkvänner väggalmanackor (ja - detta var på den tiden man faktiskt använde sådan i pappersformat) och eftersom jag vid det laget gått in i en ny relation så var det alltså dags för en omgång roliga bilder att pryda året med.  • Comments(5)//blogg.frokenfrestelse.se/#post70