Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


Lust

VerklighetPosted by Fröken Frestelse Fri, October 17, 2014 16:57:49


Det är inte lätt det här med nytt jobb och ny relation samtidigt. Jag är inne i en period i livet där jag vill och planerat för att koncentrera mig på karriären. Men plötsligt dyker det upp en man jag inte kan säga nej till.

När det kommer till relationer så gäller det att vara medveten om vad ett nej faktiskt innebär och att vara aktsam med hur ofta det används. Det är så enkelt att säga nej. Att använda trötthet, huvudvärk eller helt enkelt avsaknad av lust som en ursäkt för att inte låta honom komma nära. Den kvinnliga lusten har verkligen en liten tröskel, en liten uppförsbacke, varje gång det ska till. I vanliga fall har jag väldigt nära till min kåthet, tänder till på nolltid precis som en hel karl. Men jag är en skugga av mitt forna jag. Jag är så fruktansvärt trött att även fast jag sov i en hel månad förstår jag inte hur jag skulle ta igen alla sömnlösa nätter, all kraft som lämnat mig när relationen med älskaren tog slut, all energi som går åt till jobbet som fullständigt suger musten ur mig.

Jag säger inte nej. Men jag märker att jag inte heller söker kontakt på samma sätt. Allt är en ansträngning. Att kliva upp ur sängen på morgonen är som att bestiga ett berg. Jag hinner inte med mig själv. Går runt med hår lite här och var. Har inte sexat till mig sedan i somras. Alla mina underkläder ligger nerpackade i silkespapper i sina lådor. Klackskorna står på hyllan.

Jag försöker att inte må dåligt över min enormt sänkta standard, försöker att inte oroa mig över den påvra service jag erbjuder. Men det är svårt. Fruktansvärt svårt att inte få känna mig som mig själv. Att vara en skugga av mitt forna jag. Jag får bita mig i tungan för att inte säga nej. För att säga ja, även fast jag har ångest över min halvdana insats, mitt sjabbiga utseende, min trötthet.

Jag försöker tänka på att han ändå är nöjd - min man. Fascineras över att så lite räcker. Vi mysknullar fem/sex dagar i veckan. Han får styra - jag är för trött för initiativ. Vi är som ett gammalt par redan nu, saker går nästan på rutin. Det finns inget att skriva om på bloggen därför att jag har inte gjort, tänkt eller planerat något som över huvud taget är värt att nämna.

Det enda jag kan skriva, upprepa om och om igen, är vikten av att fortsätta säga ja. Vikten av att inte avvisa din man hur trött, sunkig eller osexig du än känner dig. Att säga nej till sex är som att säga nej till hans kärlek. Jag menar förstås inte att någon någonsin skall gå med på något de inte vill, men man måste verkligen vara ärlig med sig själv också. 99% av alla gånger så vet du ju att du kommer igång, att det är superskönt bara du öppnar dig för honom. Att du mår jätte bra både under och efter. Det gäller bara att komma över den där lilla tröskeln.

Jag leker med honom så gått jag kan. Hånglar upp honom i rulltrappor ur tunnelbanan, skickar små bilder på vad jag har på mig under kläderna (även fast det är alldagligt). Ser till att när jag sunkar runt hemma så gör jag det åtminstone i tajt, sexiga, träningskläder. Drar med honom in i duschen. Besvarar varje kontaktsökning från hans sida med glädje och villighet att ta emot. Låter honom älska mig precis som jag är. Trött, sur och lite gnällig, men ack så sexig, villig och kärleksfull.

Tips från coachen:
Passa på att knäppa en bild när du har tid och känner dig sexig. Nästa gång du har på dig samma underkläder räcker det med att dela med sig av en mycket mer påklädd bild för att han skall få något att fundera på.


  • Comments(15)//blogg.frokenfrestelse.se/#post69