Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


Ketchupeffekten

VerklighetPosted by Fröken Frestelse Wed, September 10, 2014 22:21:34
Allt som oftast i livet så tycker jag att inget verkan kunna ske med måtta. Antingen är man inne i en period som är så lugn att man har dödstråkigt, eller så händer i stället allt på en och samma gång.

Just nu är jag uppe i att renovera mitt hem och jag håller på att byta jobb. All energi går åt till att bara överleva dagen. Den lilla gnuttan som blir över får mannen vid min sida.

Jag dyrkar honom på alla sätt jag kan, trots bristen på energi. Vi har haft så mycket sex att jag faktiskt är helt paj. Vi är ju båda helt outtröttliga så vi får skylla oss själva.
En veckas celibat är straffet. Vi klättrar båda på väggarna.

Plötsligt befinner jag mig i en situation i livet där det inte finns utrymme för all lek och glädje i sovrummet. Inte ens fota kan jag eftersom huset är ockuperat av byggarbetare och i fullständigt kaos.

Men det är ändå fantastiskt detta - att inte veta vad som händer. Att hela tiden fortsätta bli överraskad. Att fullständigt hänge sig åt att bara älska, finnas, känna, ge och få.

Han håller min hand i sin nu. Jag är i tryggt förvar. På lördag så blir det förhoppningsvis mer än bara godis...

  • Comments(4)//blogg.frokenfrestelse.se/#post68