Fröken Frestelse

Fröken Frestelse

Om bloggen

Om allt som berör, får mig att skälva, känna hjärtat slå snabbare och andas häftigare.
Det handlar om att låta sig förföras. Våga, känna, smaka.. Det är en förlustelse i livet, kläder och skor, dyr whisky, bakverk, choklad och män.

Fantasier i kursiv stil, verklighet i vanlig.

Gå gärna in på Lustbloggar
och rösta orgasm så gör ni lilla Fröken glad!


Feber

FantasierPosted by Fröken Frestelse Thu, July 03, 2014 13:34:52

Jag vaknar abrupt mitt i natten. Ligger klarvaken och stirrar en lång stund. Försöker somna om. Tackfläkten surrar, vågorna från havet som slår mot stranden. Slänger av mig det tunna lakanet, sedan nattlinnet. Ändå så river och sliter hettan i mig. Försöker somna om, men det är omöjligt. Vad jag än har drömt så måste det ha varit om dig för jag har en bultande känsla i kroppen, nästan som feber.

Kryper ihop på sida. Stirrar i väggen. Önskar att du var här. Blundar och vänder mig om....

...och där ligger du, som den självklaraste sak i världen. På rygg med ena armen under huvudet. Täcket nerkavlat till höften. En sovande björn.

Jag blir så lycklig att jag inte kan låta bli att krypa intill dig. Lämnar ett litet avstånd mellan våra kroppar (vill ju inte att det skall bli så där varmt igen) och lägger huvudet på din fria axel. Drar in doften av dig. Lägger handen på den släta bringan. Känner hjärtat slå där under. Rytmen lugnar mig.

Bröstkorgen häver sig i takt med dina andetag, får handen att vilja fortsätta dit. Höjas och sänkas tillsammans med det här vidundret till man. Smeker över den lena magen och hinner inte hejda framfarten innan den fört ner täcket liten till. Du ligger där, intet ont anande, bortom denna värld, insvept i drömmar, fullständigt blottad. Det ilar till i mig av spänning och lust. Hur långt kan jag gå innan du vaknar?

Smeker dig över kuken, masserar lätt med hela handflatan. Känner hur det pirrar i mig när jag märker att den växer, hårdnar och blir styv. Saliven rinner till och jag måste följa ingivelsen att stoppa härligheten i munnen. Flyttar försiktigt kroppen neråt. Dina andetag är fortfarande jämna, tunga. Häver mig upp på armbågen, drar tillbaka förhuden, blottar det svulstiga ollonet och låter det sära min fuktade läppar. Med noggrann uppsikt över dig suger och slickar jag njutningsfullt. Känner hur min egen upphetsning klibbar mellan låren. Dreglar ner hela skaftet och med riktig inlevelse, handen som en förlängning av munnen, tar dig så djupt ner jag bara kan.

Glömmer bort mig. Får nästan en chock när jag tittar upp och möts av din vakna blick. Jag stannar lite häpen upp mitt i rörelsen, en snabb våg av skam fyller mig. Jösses, vad tänkte jag på som antastar en annan människa mitt i sömnen?!
Sedan känner jag hur du lägger handen på mitt huvud, hur du skrevar mot mig samtidigt som du trycker ner mig mot ståndet. Gapar och tar lyriskt emot.

Du håller fast mitt huvud med båda händerna och nästan straffknullar mig. Tio snabba, djupa stötar, innan du drar upp mig över dig. Tränger in i mig med ett fast grepp om mina skinkor.
Det är himmelriket. Jag rider och du möter mig. Hårt, intensivt. Vi kommer båda snabbt. Tömmer hela ditt pulserande stånd djupt inne i mig medan min fittan krampar av orgasmen.

Nu kan jag somna om!  • Comments(2)//blogg.frokenfrestelse.se/#post55

Pumphuset

FantasierPosted by Fröken Frestelse Thu, June 26, 2014 13:58:41

Det är en konstant retning, denna nakenhet. Den solkyssta varma lena huden med en doft av cocos och salt hav, de rundade brösten med styva vårtor som liksom bara skriker efter din beröring. Du vill sträcka ut handen och smeka över formerna, men vi är omgivna av barnfamiljer.

Jag suckar lätt och vänder på mig. Tro inte att tanken inte korsat mitt sinne heller. Varenda gång vi leker i vattnet så blir jag påmind om härligheten mellan dina ben. Den starka kroppen som lyfter mig som om jag vore en jäkla lite trädgårdstomte och sedan slänger mig, vilt sprattlande och fnittrande, i havet. Jag gör som vanlig mitt bästa för att slita ner dig också, men du är som en oxe.
Jag betraktar den lätta utbuktningen i badskjortsen från sidan och blundar.

Du måste vända dig på mage. Det är alldeles för mycket tankar som snurrar i huvudet för ditt eget bästa. Kan ju inte ligga och ha stånd mitt på stranden!!
Men ändå så kan du inte låta bli att sträcka ut armen, låta handen sakta stryka från knävecket och upp över den runda baken. De där nya bikinitrosorna borde vara förbjudna! Hur fan ska man kunna hålla sig lugn?!

Din lätta beröring är det som får mig att ge upp helt. Varje sekund jag inte får ha dig i mig är en pina. Jag öppnar ögonen och din blick möter min. Kan inte låta bli att le mot dig. Du vet precis vad för sorts leende det är...
"Möt mig om fem minuter bakom pumphuset till poolen", beordrar jag, reser sedan på mig och släntrar nonchalant därifrån.

När du kommer står jag på det lilla trappsteget in till huset och väntar i skuggan under bouganvilleapergolan. Enda anledning att någon skulle komma hit mitt på dagen skulle vara för att fixa med poolen (och de görs mest på kvällen eller tidig morgon). Så vi är typ säkra. Bladverket kastar lekfulla skuggor på marken omkring oss, dansar kring dina fötter när du går mot mig med bestämda steg. Jag tar emot dig, drar dig till mig, pressar hela min kropp mot din medan jag låter läpparna smaka saltet från dina.

Dörren bakom mig är låst, men fördjupningen i dörröppningen döljer mig nästan helt. Det är värre för dig. Om någon trots allt skulle komma hit så ser de dig så fort det kommer runt hörnet. Ett ljud får dig att slänga en orolig blick åt sidan och jag tänker att jag tydligen får jobba lite hårdare för att få dig att glömma var vi är.

Du är redan stenhård så jag sjunker helt lugnt ner på huk och drar fram din kuk ur badbyxorna. Det går så fort att du inte hinner rygga tillbaka eller hindra mig innan jag har dig i min varma mun. Nästan lite förvånat tittar du ner på mig och stönar ett "herre Gud" innan du sluter ögonen och lutar dig över mig mot dörren bakom.

Suger, runkar, slickar det härliga ståndet, kan känna att du redan är nära att komma. Tittar leende upp på dig medan jag låter handen jobba längs med den glansiga, nu ganska så slippriga ytan. Hur vill du ha det? Behöver inte ens ställa frågan högt, mitt lilla avbrott med munnen har fått dig att komma till sans och din kåta blick vilar åter igen i min.

Du drar upp mig på fötter och vänder mig bestämt om. Drar de minimala trosorna åt sidan och tränger in i mig direkt. Bekymrar dig inte ens om att ta reda på om jag är redo eller ej. Du känner mig allt för väl! Vet att jag blir våt bara du lägger kuken mot min mun.
Jag är så underbart upphetsad av situationen, av att ha suktat efter dig stora delar av dagen, av att få känna dig växa om möjligt ännu hårdare mellan mina läppar, att jag redan är nära orgasm själv.

Du glider in i min våta, kramande, krampande fitta. Blir ännu mer upphetsad av att inte bara psykiskt utan fysiskt känna hur mycket jag vill ha dig. Trots trappsteget får jag ändå stå på tå, spänna hela kroppen mot dig. Möta de hårda stötarna. Så fruktansvärt sköt att jag inte kan låta bli att gny. Du måste lägga din hand över min mun för att tysta mig. Vi är så nära nu.

Du fullständigt exploderar i mig. Fyller mig med ditt extas. Jag svankar ytterligare. Tar lyriskt emot. Är lika snabb som dig. Trycker den bara baken mot ditt skrev och känner hur de sista pulserna puttar mig över kanten också. Biter lätt i ditt finger när orgasmen går som en varm våg genom mig.

Du kysser min nacke och tar försiktigt bort handen från min mun. Drar dig långsamt ur och rättar till min bikini. Jag vänder på mig och skrattar lyckligt mot dig. "Sisten i är en badkruka!" utbrister jag utmanande, puttar till dig och springer för allt i livet. Kanske vinner jag den här gången nu när du är lite utpumpad...  • Comments(9)//blogg.frokenfrestelse.se/#post52

Vännina i synd

FantasierPosted by Fröken Frestelse Sat, May 31, 2014 11:24:46


Jag och min syster i synd har ofta talat om trekant. Det är en liten fantasi som ligger i bakhuvudet på oss i alla våra förhållanden och som liksom nästan stör lite… För det finns ju en rädsla också - tänk om min pojkvän i grunden föredrar den andra. Och sedan blir det en fixidé. Som tur är har vi båda utvecklats åt det hållet att vi numerär rör oss med älskare i stället och med det så försvinner mycket av begäret att äga. Men visst är jag fortfarande lite territorisk - det är alla kvinnor (ofta mer än män enligt min erfarenhet).

Vi är i alla fall övertygade om att vi skulle vara grymma tillsammans, min vän och jag. Sitter och drömmer om hur skönt vi skulle hade det tillsammans.

--------------------------------------------------------

Vi sitter på en bar med var sitt glas whisky och fnissar över våra fantasier.

Jag hade inte förväntat mig att se dig också! Dina ögon möter mig redan när du äntrar stället. Jag stannar upp mitt i en mening. Hon vänder på sig, följer min blick. Bakom hennes höga hårknut kan jag se hur du släntrar mot oss med ett snett leende på läpparna. Innan du hunnit fram har min "syster" och jag redan hunnit byta blickar. Vår leksak för kvällen.

Du hälsar artigt som vanligt. Kommenterar sammanträffandet att vi råkar befinna oss på samma bar. Jag presenterar henne och ser att du fattat tycke. So far so good! Vi har redan trollat fram något starkt till dig. Lika bra att mjuka upp dig först med lite alkohol innan vi låter planen gå i lås. Sorlet av röster, skrapande stolar, musiken i bakgrunden tvingar oss tätt tillsammans. På varsin sida nuddar våra bröst din arm. Du spelar cool, men jag vet att det triggar.

Våra dofter blandar sig när vi trycker oss mot dig, våra andedräkter mot din nacke.

Du är inte svår att få med dig hem. Du litar ju redan på mig.
Vi byter blickar hon och jag, ler åt hur lätt det gick.


Hennes l
ägenhet är som min, hon är som jag. Vi kan varandra utan och innan. Vi kommer innanför dörren, hon travar rakt in i vardagsrummet och sätter på musik, tänder den lilla lampan i hörnet. Låter skenet värma upp rummet. Jag har redan börjat klä av dig ytterkläderna. Kysser dig samtidigt. Du anar vad som är på gång, men svävar ändå i ovetskap. Du är i vårt territorium nu!

Vi drar leende in dig i rummet från hallen. Trycker upp dig mot det svala balkongglaset. Våra varma kroppar på varsin sida. Fjäderlätta kyssar. Halsen, örsnibbarna, ansiktet.

Jag stryker dig över den hårda bulan i byxorna medan hon knäpper upp skjortan. Kysser för varje knapp hon öppnar. Leker med de känsliga bröstvårtorna, får dig att kvida, medan jag börjar dra i bältet. Öppnar gylfen. Runkar och kysser. Min syster i synd fiskar upp handklovarna medan jag distraherar. Rätt vad det är sitter du fast med ena handen i balkongdörren. Maintenant tu nous regardes! säger jag med ett leende.

Vi ställer oss framför sängen och kysser varandra. Smeker sakta av hennes tunna linne, blottar de toppiga brösten. Hon drar av mig min klänning över huvudet och frigör mig från BH:n. Våra nakna bröst stryker mot varandra där vi står tätt tillsammans. Du kan inte låta bli att runka sakta medan du tittar på oss. Ser hur vi tar på varandra. Låter våra händer följa konturerna av brösten, magen, rumpan, in mellan låren. Hetsar varandra. Blir allt våtare.

Hon trycker ner mig sittande på sängkanten. Kysser mina bröst, min mage. Låter läpparna leka sig ner mot min fitta. Jag kvider till av lust. Böjer kroppen i båge. Njuter av den varma tungan. Smeker mina bröst medan jag betraktar det söta ansiktet mellan mina lår. Kastar en blick mot dig och kan inte låta bli att retfullt suga på mina fingrar. Visa vad som kommer.

Jag drar upp henne. Kramar hennes kropp mot min medan jag kysser henne. On le lâche? frågar jag. Oui, je veux voir de quoi il est capable svarar hon.
Vi vänder oss samtidigt åt ditt håll. Du står med ögon svarta av kåthet och drar i ditt stånd med den fria handen. Vi släntrar dit och börjar smeka igen. Kyssas, retas.

Tar loss dig från balkongdörren och kedjar den andra handen också med den nu lediga kloven. Leder ut dig mitt på golvet. Jag ställer mig på knä framför dig, slickar, suger kuken och de sprängfulla kulorna.
Hon har tagit fram nästa leksak, vår piska med läderremmar. Går runt. Du kan känna hur hennes bröst trycks mot din rygg när hon ställer sig tätt intill, tar ett fast grepp om din haka och tvingar dig att vrida på huvudet. Viskar i ditt öra att nu ska du få!
Nafsar dig lätt i örsnibben, innan hon tar ett steg tillbaka.

Rädslan går som en il igenom dig samtidigt som njutningen min mun skänker dig får dig tappa verklighetsuppfattningen. Medan jag suger och runkar dig smeker hon din bara stjärt, känner, klämmer på dina skinkor för att hitta rätt ställe. Byxorna runt fotknölarna hindrar dig från att kunna flytta på dig. Du står fastlåst mitt i rummet och väntar på hennes slag på samma gång som du är farligt nära att komma.

Precis när jag tar tag i båda dina lår, sväljer hela dig djupt ner i halsen, kommer det första rappet. Njutningen blandas med smärtan. Jag juckar din kuk i mig innan jag låter den sakta glida upp. Hämtar luft medan jag runkar. Tar sedan ett nytt tag om låren, trycker in det stenhårda ståndet enda tills det tar stop. Samtidigt kommer nästa rapp, hårdare den här gången. Du kvider till. Hon hinner slå dig ännu en gång innan jag hämtar luft igen.

Märker att du är nära att komma nu. Börjar runka dig sakta medan jag slickar kulorna. Hon har ställt sig på knä bakom dig. Lugnar den röda svullnaden med kyssar och smek. Särar sedan på dina skinkor och låter tungan leka över anus. Väter ner dig riktigt ordentligt innan hon låter fingrarna tänja öppningen.
Vi ställer oss upp. Jag forstätter att runka samtidigt som jag kysser dig långsamt, innerligt, kärleksfullt. Piskrappen kommer i snabba intervaller nu. Hon gör åttor i luften, ger dig rappen på varannan skinka. Kontrasten mellan njutningen jag skänker dig och smärtan hon ger flyter ut. Smälter samman till något fullständigt underbart.

Våra kroppar tätt intill dig. Värmen som strålar. Hon kysser din nacke, hals, axlar. Smeker de röda skinkorna. Leker med det korta, smala skaftet på piskan runt din öppning. (Var inte orolig älskling det är inte mycket större än den sista kulan på anal-beadsen vi använder ibland.)

Jag fixerar ditt huvud med båda händerna, kroppen tryckte mot dig, blicken fäst i de svarta pupillerna. Vill läsa din reaktion när hon penetrerar dig. Kunna instruera henne så att hon ger dig maximal njutning.
Jag kan känna ditt stånd mot min fitta. Kan inte låta bli att gnida mig lite mot dig samtidigt som hon försiktigt tränger in i dig. Du spärrar upp ögonen, ger ifrån dig en lång suck, blundar med inandningen. När din blick möter min igen vet jag att du vill ha mer. Vas-y, encore instruerar jag henne. Släpper sedan ditt huvud och börjar runka dig igen.

Hon för sakta in skaftet i dig tills endast läderremsorna från piskan hänger ut ur dig som en svans. Du stönar av njutningen. Jag faller på knä, tar dig i munnen. Du inte låta bli att hålla mitt huvud med dina fängslade händer, ta i ända nerifrån tårna, använda hela höften, känna hur piskskaftet rör sig mot alla dina triggerpunkter i dig när du juckar. Det är så gudomligt skönt för dig. Du är så nära att komma nu. Stönar ikapp med mitt gurglande när du munknullar mig.

Cette brute en a eu assez! säger hon bestämt. Särar på oss. Mets-toi sur le lit! befaller hon mig. Tvingar ner dig på knä. Ställer sig över dig med särade ben, sliter tag i ditt hår och för ditt ansikte mot sin glansiga fitta.

Scenen med er två framför mig gör mig så fruktansvärt upphetsad. Ditt röda, sprängande stånd mellan de spända låren, hur du nästan tappar balansen då och då av att vara fullständigt låst av byxor och handklovar. Hennes tajta, välformade stjärt, de särade benen. Hur du duktigt slickar henne som en hund.

Jag fingrar mig till toppen. Känner hur upphetsningen rinner längs med mina skinkor. Vill ha dig! Känna det köttiga, svullna ståndet tränga in i mig. Donne moi ber jag henne. Hon slutar genast sin lek. Drar upp dig på fötter. Motar dig bryskt mot sängen. Du snubblar nästan i byxorna, får ta små korta steg för att kunna röra dig.

Mets-toi à quatre pattes befaller hon mig, et je le laisserai te baiser.

Jag vänder lyckligt på mig. Putar med min, av fittsaft glansiga, stjärt mot dig. Hon har ett fast grepp om din kuk. Leker med den runt min öppning. Bestämmer när du skall få komma till.
Jag kommer på mig själv att andaktsfullt hålla andan. Undslipper mig ett extatiskt ”åååååå…. när jag känner ditt kukhuvud sakta tränga in i mig.

Hon släpper dig. Min midja är så pass smal att du kan greppa mig trots handklovarna. Du håller mig hårt, för mig mot dig, stöter i mig hårt, djupt. Ingen av oss vet hur länge hon tänker låta oss hållas. Du knullar mig som om det inte fanns någon morgondag. Kan känna hur nära jag är. Hur min fitta krampar runt dig. Je jouis kvider jag fram. Du förlöser min orgasm. Är så nära själv nu. Triggad av de spasmiska kramperna som masserar din kuk.

Men hon sliter isär oss igen. Tvingar dig att lugna ner dig samtidigt som jag faller ihop i en lycklig hög på sängen, fullständigt tagen av den enorma orgasmen du gett mig.
Hon lirkar ut piskan ur dig och slänger ifrån sig den i hörnet. Puttar ner dig på sängen bredvid mig. Sätter sig gränsle över din kuk och sjunker njutningsfullt ner. Rider dig sakta med ena handen stödd mot din bringa.

Scenen gör mig upphetsad igen. Får mig att vilja ha mer. Penche-toi en arrière, säger jag till henne. Kryper upp och sätter mig gränsle över ditt ansikte. Skiter i att jag förmodligen får dig att tappa koncentrationen lite, gör det svårare för dig att komma. Mer kuk till min vän. Win, win!

Din varma våta tunga, leker över min klitoris. Jag särar på blygdläpparna med fingrarna, öppnar min lust för dig. Kan inte låta bli att jucka mot tungspetsen. Känner redan hur jag är på väg mot en ny orgasm. Lutar mig framåt och kysser min vän. Hör på hennes andning att hon också är nära. Synen av din kuk som glider in och ut ur hennes våta fitta samtidigt som du slickar mig gör mig vansinnig. Kommer ännu en gång. Hårdare, snabbare. Möter hennes blick när hon med särade läppar andas ut sin orgasm i ett långt aaaaaa..AAaaaaa.AAAAAAAAAAA……”

Vi lägger oss på varsin sida om dig. Kysser dig. Vad skall vi nu göra med det här ståndet säger jag retfullt till henne och kastar en blick på dig där du ligger mellan oss. Fullständigt slut, vandaliserad, och på samma gång fruktansvärt kåt och frustrerad. Redo för mer med ditt röda, svällande, ömma stånd.

Vi ler mot varandra hon och jag i tyst samförstånd. Snälla pojkar blir belönade viskar jag i ditt öra. Tar sedan loss handklovarna och kliver ner på golvet tillsammans med min vän. Drar upp dig på fötter, torkar av ditt ansikte och kysser dig ömt. Sedan ställer vi oss båda på knä framför dig och gapar. Det är bara att välja!

Du tar förtjust tag i hennes huvud och kör in kuken hela vägen. Munknullar henne gurglande. Drar dig sedan ur och tar tag i mig. Ger mig samma behandling. Drar dig ur. Runkar kuken och befaller henne att slicka dina kulor. Hon lutar sig in mellan dina ben medan jag gapande makar mig in snett bakom henne. Sträcker ut min lilla tunga i lyrisk väntan på den varma kaskaden. Tittar bedjande på dig. Väntar på ditt extas.
Det dröjer inte länge. Du exploderar stönande över mitt ansikte. Sprutar över mina läppar, tunga mun, kinden. Sölar ner mig med din sats. Min vän är snabbt också där. Slickar i sig den våta sperman. Kysser din kuk ren tillsammans med mig.


Jag drar in dig i duschen. Tvålar kärleksfullt in dig, låter dig ge mig samma behandling. Det varma vattnet sköljer bort alla våra synder medan vi kysser varandra. När vi kommer tillbaka till sovrummet har hon redan somnat, utslagen på sängen. Ser ut som en oskyldig ängel där hon ligger bland de vita lakanen.

Vi släcker lampan, kryper ner under täcket och somnar vi också. En enda lycklig, tillfredställd hög av kroppar.  • Comments(7)//blogg.frokenfrestelse.se/#post42

Sköna Söndag del3

FantasierPosted by Fröken Frestelse Sun, May 18, 2014 15:58:34

Fortsättning på Skönda Söndag del 1 & 2.

Du hittar mitten på repet, gör en stor ögla, nästan som om du skulle hänga mig, och trär den över mitt huvud. Sittande på knä, naken framför brasan, betraktar jag ditt kantiga ansiktet, den nöjda minen, medan dina händer jobbar med knutarna. Selar in min kropp, låser mig. Den lekfulla stämningen har bytts ut till en annan. Ståndet mellan dina spända lår känns nästan hotfullt. På vilket sätt skall jag få betala för min olydnad?

Med överkroppen bunden till fötterna är det omöjligt för mig att räta på mig. Händerna är fortfarande fria, men jag har en känsla av att det inte dröjer länge innan de också blir låsta. Du tar tag i mitt hår och drar bak huvudet, kysser mig hårt och tvingar sedan ner mig på alla fyra genom att dra mig mot dig så jag tappar balansen. Tvingar isär mina läppar med ett hårt tryck om mina kinder, nästan som ett djur som skall inspekteras, och kör in din penis i min mun. Den oömma behandlingen gör mig både rädd och upphetsad.

Du munknullar mig tills det blir övermäktigt och jag lyckas få upp en hand och trycka bort dig. Kippar efter andan medan jag kryper närmare för att försöka ta lite kontroll över situationen. Blidka genom att stryka dig över den spända pungen samtidigt som jag slickar och suger. Du står på knä med händerna bakom huvudet och låter mig hållas precis så länge att jag börjar slappna av och verkligen tro att det inte blir hårdare än så här i kväll.

Men ett plötsligt ryck i mitt sele reser mig stående på knä. "Du vet att det där inte räcker när man brutit reglerna, lilla fröken" säger du och fiskar upp resten av snöret. Lindar samman tamparna runt handlederna, binder mig till en fosterställning, omöjlig att komma ur. Det behövs inte mer än en lätt knuff för att jag skall rasa ner på kuddarna.

Du vrider min kropp, lägger en kudde under huvudet och ställer dig sedan gränsle över mig. Det är bara att gapa. Sträcker ut min tunga och låter kuken glida in längs med. Jag kan inte göra något annat än att hjälplöst ta emot när dig lutar dig över mig och börjar knulla med hårda, djupa stötar, långt ner i halsen. Ögonen tåras medan jag gurglande låter dig härska över mig. Situationen är så intensiv, så skarp. Skakar mig precis som en plötslig örfil. Får adrenalinet att skjuta genom kroppen samtidigt som upphetsningen bultar i mitt kön.

Du kliver av och vänder bryskt på mig. Lyckan är total när jag känner tippen av kuken mot min trånga öppning. Gnyr av njutningen medan du med handen om min höft stöter i mig. Är så våt att det nästan rinner. Du reser mig så jag ligger stödd på axel och huvud med rumpan i vädret. Det svider till rejält när du smiskar till. Hettan sprider sig och blandas med behaget av din tungspets som letat sig in mellan mina skinkor. Du tränger in i mig igen. Stönar över hur skön jag är. Så nära att komma nu.

Men du ger mig inte tillfredsställelsen. I stället saktar du ner. Knullar mig långsamt, retfullt, medan du låter tummen masserar mitt anus. Hetsar upp mig till den där gränsen där jag går med på nästan vad som helst - bara du ger mig det hårt och djupt. "Mer…. Ge mig mer!" bönar jag. Du drar dig ur helt och trycker försiktigt in den glansiga kuken i min stjärt. Väntar medan trycken fått mig att slappna av så pass att du kan tränga in hela vägen. Det är en sådan speciell känsla. Att bli fullständigt ägd av dig. Du gör mig alldeles vild!

Skriker nästan när den köttiga, hårda kuken spränger in i mig, trots att du tar det lugnt. Det är så mäktigt, så fantastiskt. Du rör dig först dröjande, som om du ville njuta av varje millimeter, men när jag gnyr efter mer igen så släpper plötsligt alla spärrar. Du ställer dig på huk bakom mig och tar ett rejält tag i mina höfter, knullar mig hårt medan du rytmiskt för min kropp mot dig. Förstärker hela rörelsen och känslan. Vi är båda så nära, så nära. Kan inte kontrollera rösten alls utan skriker ut ett "åååååå Guuuuuud…" när det nästan svartnar för ögonen av orgasmen som sköljer genom mig. Du är så hård, så stor att jag knappt mäktar med. Pulserna går igenom hela kroppen som elektriska stötar när du högljutt fyller mig med din sperma. Ger mig några sista, krampande stötar innan du utmattad dråsar ner med mig på golvet.

"Mmmmmmm….. Vilken skön söndag!" säger jag lyckligt där jag ligger på din arm framför brasan och ger dig en kyss.

  • Comments(3)//blogg.frokenfrestelse.se/#post36

Sköna Söndag del2

FantasierPosted by Fröken Frestelse Sun, May 11, 2014 09:46:52

Fortsättning på "Sköna Söndag del1" som ni hittar längre ner i feeden. Kan med glädje säga att det nu börjar bli fantasi blandat med verklighet. Hoppas ni tycker om bilderna…


Jag vaknar på din arm. Bara njuter av att ligga där mellan lakanen, din varma kropp vid min. Kan inte låta bli att maka mig närmare, dra in din doft. Min beröring lyfter dig ur drömmarnas land, får dig att sömndrucket sluta mig i din famn. Vi ligger tillsammans medan konturerna av verkligheten blir allt starkare omkring oss. Ljudet av täcket som frasar, regnet mot rutan, våra andetag, koltrastens kvällssång i fjärran.

Hungern driver oss upp och in i köket. Med varsin glas vin som ackompanjemang svänger vi ihop pizza. Tunnbrödsbottnar ur frysen, krossade tomater med chili, champinjoner, oregano, rökt skinka, coctailtomater, hyvlad zuccini, mozzarella."Dags för en brasa! Eller vad tycker du?" säger du med ett leende. Det är en utmärkt idé. Det är vår, men fortfarande kallt. En regnig dag som denna kan vi gott unna oss!
Du gör i ordning spisen medan jag plockar fram tallrikar. Dukar upp en bricka, tar med whiskyglasen också - det hör liksom ihop med elden. När jag kommer in i vardagsrummet har du dragit fram dynorna från soffan mot den öppna spisen, vräkt ner alla kuddar och sitter nöjt med en filt runt de nakna axlarna framför den sprakande brasan. Kortleken i din näve ser jag först efter att jag satt mig och dukat upp vår middag.

Vi spelar poker, äter och njuter av att få sitta inne i värmen medan det öser ner ute. Jag är ingen dålig förlorare, men lite plutar jag ändå med läpparna efter att du slagit mig tre gånger på raken. "Vill du ha revansch?" frågar du med ett lurigt leende. Jag tar en sipp av whiskyn, kikar på dig över kanten på glaset medan jag funderar. Jag vet ju att det här låter alldeles för bra för att vara sant. "Vad är haken?" frågar jag till slut.
"Om du tar näst rond så har du vunnit, men om jag tar den igen så får jag bestämma vad vi skall göra resten av kvällen." säger du leende. Jag överväger erbjudandet. Nickar ett ja till dig. Tänker att det blir en spännande avslutnings på spelet!

Jag har verkligen inte fru Fortuna på min sida (eller så har jag det om man ser det i det stora sammanhanget - hon kanske är lika kåt som jag). Jag förlorar igen. "Neeeeeej" kvider jag och slänger mig ner i ditt knä. Blickar upp på dig, det breda leende och din nöjda min får mig bara att pluta mer. "Var snäll med mig" säger jag lite förebyggande medan jag stryker dig över armen. Du klappar mig lite på huvudet, säger lite kryptiskt att "det är inte upp till mig" och reser sedan på dig för att gå och hämta något.

Du kommer tillbaka med en enkrona och mobilen, slår dig ner nära, nära. Ger mig en lång kyss som lovar allt och inget. Det pirrar av spänning och upphetsning när du lutar dig tillbaka igen och mäter mig med blicken. "Krona för läppar, klave för tunga" säger du och kastar pengen i luften. Det blir krona. Du böjer dig fram och låter läpparna fjäderlätta nudda min nakna axel, följer nyckelbenet upp över halsen, käklinjen, ner igen på andra sidan, blottar den andra axeln, fortsätter din väg ner till brösten. Sänder ilningar av vällust genom mig när du suger tag i den styva vårtan. Låter läpparna leka över till det andra bröstet, samma procedur. Upp igen över nyckelben och hals. Möter min hungriga mun. Kysser mig djupt, länge.

När den plingande signalen först sätter igång fattar jag inte riktigt vad som händer. Har du ställt väckarklockan fel? Jag tittar förvånat på när du lutar dig tillbaka, trycker på snooze och leende tar fram kronan igen. "Krona - du får oralt, klave - jag." Din tur fortsätter, men jag ger mig ändå förtjust in i uppgiften eftersom jag älskar att göra dig vansinnig med min mun.

Du lägger dig ner, bekvämt på kuddarna och säger "var så god". Jag kryper ihop mellan benen på dig, lyrisk över hur stenhård du redan är. Vill dra ut på det goda, så jag slickar och smeker dig först. Runkar medan jag låter den sträva lilla tungan rita M över kulorna. Stannar mitt i M:et och och drar tungan ända upp till toppen.
Kysser kanten av ollonet, får dig att kvida av återhållen lust, innan jag äntligen reser kuken och tar dig så långt ner i halsen jag bara kan. Låter den tjocka saliven smörja hela kukskaftet. Suger av dig med handen som en förlängning av munnen.

Jag är så våt att jag kan känna det rinna mellan benen. Fingrar lite lätt på mig själv, reser mig sedan på knä och säger plutande "titta vad du gör med mig" medan jag låter en lång sträng av sekretet följa med fingrarna. Jag vet att klockan kommer ringa snart igen, men det manar mig bara ännu starkare till handling. Den är kvinnan tar vad hon kan få! Kryper upp över dig och sätter mig njutningsfullt ner på den underbar, köttiga kuken.
Ditt varggrin kommer fram, lägger händerna bakom huvudet, låter mig hållas. Lycklig som få rider jag. Är så nära att komma! Lutar mig framåt och hittar precis rätt vinkel. Låter höfterna göra jobbet medan jag stönande fyller mig med din hårda härlighet.

Blir alldeles ifrån mig när klockan ringer och du i princip lyfter av mig. "Bara lite till" ber jag ömkligt. Men du är orubbar. "Du bröt reglerna sötnos! Du förstår väl att du måste straffas!?! Krona - smisk, klave - repet" säger du och jag tänker för mig själv att jag gick rakt i fällan. Så klart du visste att jag inte skulle kunna hålla mig vid något tillfälle Det blir klave och du går iväg för att hämta repet.

Jag väntar, sittande på knä med nedböjt huvud. Hoppas du inte binder lika hårt som förra gången….Fortsättning följer nästa sköna söndag.

  • Comments(2)//blogg.frokenfrestelse.se/#post34

Sköna Söndag del1

FantasierPosted by Fröken Frestelse Sun, May 04, 2014 15:03:06


Kommer ni ihåg när man var liten och byggde kojor? Oavsett om det var utomhus eller inne så var det så himla roligt och mysigt. Jag och mina bröder brukade använda oss av filtar som vi draperade mellan bord och stolar, böcker som tyngd för att hålla fast dom, sedan alla kuddar vi kunde hitta att sprida ut på golvet. En regnig och blåsig dag så var det underbart att bara krypa in tillsammans och ligga där och läsa böcker, leka med våra Transformers eller spela brädspel. Ibland råkade någon komma åt en filt så alla böcker rasade ner i huvudet, men efter någon tår eller två så var allting återställt och dessutom hade vi, vid vissa tursamma tillfällen, fått ett tröstande glas saft och en bulle av mamma.

Jag vill bygga en koja med dig. Bara ligga och mysa hela dagen. Ute blåser det iskallt, snöblandat regn med någon enstaka solglimt. Ingen idé att lämna vårt bo. Vi har det mycket bättre här!

Du skulle bli väckt av hur jag sluter mina läppar runt ditt morgonstånd. Kunde liksom inte låta bli (som vanligt). Du blundar en stund extra, bara njuter av den intensiva känslan av min varma mun, tungan… När du äntligen öppnar ögonen så möts du av synen av min kropp i det varma morgonljuset som silar in genom gardinerna. Det tunna nattlinnet har åkt upp lite över höften och blottar spetskanten på trosorna, rundningen av min bak där den möter låret ser oemotståndlig ut. Du bara måste sträcka ut handen och stryka över formerna. Min lena hud under din handflata, din kuk som försvinner in i min lilla mun.

Bara ditt stånd gjorde mig ju upphetsad. Kan känna våtheten mellan benen. Vrider kroppen så du skall kunna komma åt att smeka mig riktigt ordentligt samtidigt som jag med ett leende börjar runka, smeker över kulorna.
Det dröjer inte länge innan jag drar av mig trosorna och gränslar. Lutad över dig, ena handen på din muskulösa bröstkorg och den andra med ett fast tag om ditt nu enorma stånd, låter jag toppen av kuken tränga in i mig medan jag sakta, njutningsfullt, sjunker ner. Rider dig så där som bara jag kan göra. Vinklar kroppen så du känner varenda millimeter av den trånga fittan. Växlar mellan snabbt och långsamt. Bara måste böja mig över dig och kyssa ditt ansikte. Vi ligger nästan som i missionären nu. Du fascineras fortfarande av hur jag lyckas knulla dig på det sättet. Ombytta roller…

Alla år av dansande har gett mig en alldeles särskild kontroll över mina höftrörelser. Ligger stilla med min överkropp, brösten tryckte mot dig, kysser din kind, hårfästet, läpparna… Dina händer har sökt sig till rundningen av min bak igen. Följer den nästan rullande rörelsen av mitt mellangärde. Det går snabbt nu. Vi är båda nära klimax. Det är så djävla skönt hur du spränger in i mitt trånga inre. Min fitta som gnuggas mot dig i varje liten rörelse.
Vi kommer tillsammans. Du fyller mig stönande med din varma säd. Tömmer alla nattens drömmar i mitt krampande sköte.

"God morgon fina" säger jag med ett nöjt leende. Kysser dig. Ligger kvar vid din sida medan jag låter hjärtat återgå till normal rytm igen. Känner värmen stråla mellan våra kroppar. Handen på ditt bröst. Din puls i samma takt som min. Låter dig ligga kvar och dra, tar en snabb dusch och tassar sedan ner barfota i köket i underkläderna, invirad i en kofta, för att göra frukost. Svänger ihop några scones, vispar lite grädde, plockar fram ost och marmelad.

Doften av kaffe och nybakat bröd väcker dig igen från din slummer. Driver upp dig ur sängen för en snabb fix i badrummet innan jag kommer tillbaka fullastad med frukost.
Varsin sängbricka och en laptopp senare sitter vi och skrattar åt favoritserien och mumsar. Det är så härligt att bryta vanorna, inte stressa ner i köket, inte behöva klä på sig eller springa ut någon stans. Mätta och belåtna kommer vi överens om att se en film. Ställer ner brickorna på golvet och kryper tätt tillsammans igen. Låter oss sugas in i vuxensagan som berättas och bara glömma allt som har med jobb och måsten att göra.

Det dröjer ju förstås inte länge innan mina händer börjar vandra över dig igen. Du ligger på rygg, armen om mig med handen vilande på min bak. Mitt huvud mot din axel och hela din nakna ovansida till mitt förfogande. Du är fortfarande inne i filmen. Jag utmanar mig själv till att få dig på andra tankar utan att vara för uppenbar. Stryker dig över bröstet och magen så där som jag vet att du älskar. Märker att det fungerar för du börjar undermedvetet stryka mig över skinkorna. Svankar lite för att påminna dig om allt det fina där emellan. Låter rutten av mitt smek utökas till dina lår och ljumskar. "Råkar" glida över din kuk på vägen upp till din mage och bringa igen. Konstaterar nöjt att du redan har halvbånge.
Smeker dig över magen och bringan igen, drar nästippen mot din hals, upp bakom örat och håret, drar in din underbara doft. Du kramar min fylliga bak lite lätt, låter fingrarna diskret glida in mellan mina lår, märker att jag är så våt att trosorna är fuktiga. Flämtar till över den trevliga överraskningen. Möter min glittrande blick och vet att du ligger risigt till igen.

Jag tar bort laptoppen utan att flytta min kropp från din. Drar dig mot mig så vi ligger vända mot varandra på sida. Trycker min lilla kropp mot din, känner hur ståndet växt sig mäktigare av din upptäckt. Gnuggar mutan mot det härliga hårda medan vi kysser varandra. Du lirkar av mig trosorna, låter kuken själv hitta vägen in i det våta. Det är så underbart varenda gång du först tränger in i mig! Vet knappt hur jag skall sätta ord på det… Det är som en konstant längtan, ett konstant fysiskt tomrum som plötsligt fylls upp och blir helt. Den hård, svällande förlängningen av dig fulländar mig. Gnyr av lust, låter mitt ben slingra över dig, öppnar mig, möter ditt juckande medan dina tunga leker i min mun.
Uppladdad av morgonsessionen dröjer det inte länge innan jag får en skön liten topp. Kommer i ett utdraget "mmmmmmm" medan jag håller fast din höft med min hand, stannar upp dig och trycker mig hårt mot dig medan vågen sköljer igenom kroppen. "1-0 till mig " säger jag retfullt. Väcker odjuret i dig lite.

Du välter din tunga kropp över mig, naglar fast mig mot sängen. "1-0 minsan!" säger du med ditt varggrin. Drar sedan upp knäna under dig och sätter dig upp, drar mig med. Jag kan inte sluta titta på hur din kuk glider ut och in medan jag med ena handen bakom mig och den andra i ett fast tag om din nacke börjar röra mig långsamt, extatiskt, upp och ner längs skaftet. Den svullna, köttiga kuken är alldeles glansig av min fittsaft. Vinkeln är helt ny för mig och så fruktansvärt skön att varje millimeter är himmelen. Du är också hypnotiserad av synen. Stönar högt av hur min trånga fitta krampar kring dig. Blir fullständigt vansinnig och grabbar tag om min bak så jag faller bakåt. Tar tag i mina knäveck och viker mig nästan dubbel. Knullar mig med hårda, snabba stötar. Tränger djupt.

Jag får hålla emot sänggaveln för att inte glida iväg av din stenhårda frenesi. Känner hur vi är på väg mot en ny topp tillsammans. Hur hela kroppen liksom drar ihop sig i en enda kramp och sedan exploderar, nästan får mig att gråta av sinnesrörelse. Låser mig flämtande, nästande hickande, i ett fast läge, förstärker de hårda stötarna. Ser dig komma med slutna ögon och särade läppar. Du nästan vrålar ut orgasmen. Stöter mekaniskt i mig några sista gånger medan du tömmer din sats. Faller sedan ner bredvid mig flämtande. Drar mig mot dig. Kysser min panna och drar in min doft. Ligger med armen om mig och hämtar andan.

Vi halvdåsar framför resten av filmen. Jag har hämtat de kvarvarande sconesen vilka vi tacksamt fyller på med när hungern slår till. Vid något tillfälle somnar vi båda. Det är så skönt, så lyxigt att kunna ta en liten eftermiddags tupplur en tung och grå dag. Så skönt att veta att det inte finns några tider att passa, måsten att uppfylla. Bara du, jag och vår lust.

Fortsättning följer….
  • Comments(4)//blogg.frokenfrestelse.se/#post32

En ovanlig dröm

FantasierPosted by Fröken Frestelse Sat, March 15, 2014 16:32:40


Jag är inte lesbisk. Däremot vet jag efter åratal av kroki-måleri att kvinnor är bland det vackraste som finns. Deras kroppar är som konstverk. Alla former som leker och lockar...

Jag hade en dröm i natt. Vaknade våt och kåt i sängen. Alldeles till mig av lust blev jag tvungen att leka mig till en skön morgonorgasm.

Här ska ni få höra:

Jag sitter i en skolsal. Hårt övervakad av den kvinnliga läraren i konst och formgivning skall vi på två timmar göra ett konstverk som representerar oss med utgångspunkt i en målning som hänger på tavlan. Hon patrullerar näst intill i militärisk stil upp och ner längs med gången. Lång och ståtlig. Rak i ryggen. Tajt jeans som visar den smala midjan och välformade stjärten. Lätt uppknäppt skjorta, uppkavlade ärmar, gula Timberlandskor. En stark kontrast till ansiktet (hon liknar Claudia Schiffer fast utan födelsemärke). Jag har alltid förundrats över hur hon kan vara så feminin i sina drag och på samma gång så maskulin i sin framtoning. Hon är en sådan där kvinna som säkerligen skulle varit en del av de krigande vikingarna på den tiden det begav sig. En riktig sköldmö!


Jag tar det lugnt första halvtimmen, skrattar lite för mig själv åt att alla andra kastar sig över kritorna och pappret - konst stressas inte fram! I stället ger jag mig själv tiden att insupa konstverket där framme, analysera linjerna, ljuset, känslan.
Tiden går. När jag väl skall sätta igång med min bild så har jag fått något som liknar skrivkramp. Jag har helt trasslat in mig i tankegångarna och vet inte vilken ände jag skall börja i. När klockan ringer så har jag endast lyckats kladda ner några tafatta konturer på pappret. Paniken sköljer över mig. Det här kan ju bara inte vara sant?! Jag som är bland de bästa i klassen!
Jag är den sista att lämna in mitt arbete. Jag skäms. Fröken visar alla andras fantastiska målningar och säger skakande på huvudet att detta är illa.


Vi står i det lilla rummet bredvid bildsalen där vi brukar tvätta penslarna och slänga in diverse material från våra målningsövningar. Alla har gått. Eftermiddagssolen lyser in genom fönstret. Nonchalant lutad mot diskbänken står hon med armarna i kors och tittar. Mäter mig med blicken. Suger lite på den fylliga underläppen medan hon funderar på vad hon skall göra med mig.
De intensiva ögonen gör mig generad och jag slår ner blicken. Kan inte undgå att lägga märke till de välformade brösten som putar innanför den lätt uppknäppta skjortan. Ljuset faller så att den välvda formen nästan ser gyllene ut. Hon doftar svagt av vit mysk, och för ett ögonblick får jag för mig att hon måste ha lagt en droppe precis mellan brösten. Jag får lust att gå fram och gosa ner mig där i det gyllene, väldoftande. Men självklart står jag kvar. Med armarna hängande längs med kroppen, huvudet nedböjt väntar jag på utslaget. Vad blir straffet för att jag inte klarade tentan?


Det känns som en evighet. Alla sinnen är på helspänn. Jag vågar inte titta upp utan står bara där med bankande hjärta. Känner solen värma min nacke. Hela rummet badar i ljus. Jag kan höra väggklockans tickande från salen bredvid.
Hon tar ett steg närmare mig. Doften av mysk blir starkare. Brösten så nära att om jag bara lutade mig lite framåt skulle jag kunna ta reda på, utan problem, om min teori stämmer. Med handen försiktigt om min lilla haka vinklar hon upp mitt ansikte och tvingar mig att möta hennes blick. Det är något nytt där som jag aldrig sett förut. Åtrå?!


Med läpparna lätt särade och en liten rynka mellan ögonbrynen ser hon mig djupt i ögonen. Med mitt ansikte i sina händer böjer hon sig sedan fram och kysser mig. Fullständigt förvirrad tar jag emot henne. En miljon tankar far genom huvudet på mig inom loppet av sekunder, men sedan sugs jag plötsligt in i nuet. Det är de mest sensuella kyssar jag någonsin fått. Mjuka, men fasta läppar, tungan som leker lätt med min. Hon har en helt annan känsla än en man. Bekräftar det jag alltid annat - kvinnor är bättre på att kyssas!

Hon pausar. Släpper taget om mig och betraktar. Våra ansikten, nära, nära.
Jag kommer chockat på mig själv med att vilja ha mer. Darrande av upphetsning och nervositet för jag armarna bakom hennes rygg, som en stor kram, och trycker henne mot mig. Känner hur våra bröst pressas mot varandra medan våra läppar åter igen möts, men denna gång med passion. Vi rasar mot kanten på diskbänken. Hon med benen brett isär, ett fast grepp om mina skinkor under den korta kjolen. Jag med händerna inkörda i det långa vackra håret. Åter igen slås jag av den fascinerande blandningen av hennes framtoning. Hur hon tar för sig som en hel karl samtidigt som hennes kropp skriker kvinna.

Tanken på hennes bröst har nu blivit en fixidé. Jag börjar långsamt att knäppa upp knapparna i skjortan, blottar henne för mig. Klart människan inte har en BH på sig! Jag borde inte bli förvånad. De yppiga brösten är perfekta. Jag bara måste känna dom i min hand. Den lena huden spänner över formerna. Hon släpper mig och lutar sig bara tillbaka, händerna på bänkkanten, skjuter fram hela bröstkorgen så ryggen formar en elegant båge. Jag smeker rundningen, leker vårtorna styva och vågar mig sedan äntligen på att kyssa henne även där. Hon ger ifrån sig ett litet vällustigt stön när jag suger tag ordentligt med läpparna. Leker med tungan över vårtan och drar sedan ett sträck, kantat av kyssar över till det andra bröstet. Jag hade rätt - hon har en droppe parfym i mitten.

Hon rätar upp sig och börjar smeka av mig mitt linne. Samlar håret i en hästsvans och drar mitt huvud bakåt. Kysser haklinjen, halsen, brösten, samtidigt som hon för upp handen innanför kjolen. Smeker mig utanpå trosorna. Kysser mina läppar medan hon cirklar med sina kvinnliga, smala fingrar ovanpå min fitta. Hon drar ner mina trosor och för in två av fingrarna i mitt våta inre, pular mig med tummen på klitoris tills jag börjar krampa och kippa efter andan. Hon känner precis när min orgasm kommer, trycker instinktivt sin hand mot mitt bultande kön, förstärker känslan, styrkan i orgasmen. Tystar mig med kyssar.

Med lusten fortfarande sköljande över mig, som i vågar, börjar jag slita i hennes bälte. Hon hjälper mig att knäppa upp de tajta jeansen. Allt medan vi kysser varandra passionerat. Hennes renrakade fitta är alldeles glansig och våt. Jag leker med henne medan jag fortsätter att kyssa och slicka. Eldar upp henne tills ögonen är som brunnar av kåthet. Bara en liten bit ifrån mig ligger gurkan från morgonens stilleben. Jag sträcker mig efter den solvarma grönsaken, måttar den med handen och känner att den blir helt perfekt.

Jag för in den i henne. Ser hur ögonen vidgas, hör henne dra efter andan och sedan sluter ögonen. Står med särade ben, handen på min bara axel, ett lyckligt leende leker på läpparna.
Jag har aldrig känt sådan makt förut. Jag för in handen mellan skjortan och den lena huden och trycker henne mot mig. Känner hur våra bröstvårtor nuddar varandra medan jag kysser och knullar henne samtidigt. När det går för henne kastar hon huvudet tillbaka, kroppen i båge, de bara brösten pekar rakt ut. Hennes ben spända, raka, särade.


Vi står där tillsammans, halvnakna med kläderna på sniskan, i solvärmen. Andas ut vår lust. Ler mot varandra. Plötsligt börjar båda skratta. Det är så otippat, surrealistiskt. Här står vi, lärare och elev, nakna.

Hon kysser mig igen. Jag börjar ömt att knäppa hennes skjorta igen medan hon rättar till min kjol. Gurkan sköljer vi av och lägger tillbaka i korgen på bänken. Finns ingen anledning att slänga den - vi är ju inte klara med våra stilleben. Det får bli vår lilla hemlighet.
Bilderna kommer från yworld.co.za, equallywed.com  • Comments(0)//blogg.frokenfrestelse.se/#post7

Vill ha dig

FantasierPosted by Fröken Frestelse Fri, March 07, 2014 22:56:49

Jag är varm och svettig. I timmar har tankar om dig upptagit mitt sinne. Som ett instängt djur har jag förtvivlat försökt frigöra mig. Jag kan känna pulsslagen i mina uppsvullna blygläppar, så starkt att det nästan gör ont. Mina fingrar doftar av saften från mitt kön. Honung, salt, synd.

Min kropp minns - dina händer, din styrka, tyngden av dig. Men den vägrar mig befrielse. Lyder inte! Tar mig till gränsen men inte längre. Vill ha mer. Vill ha dig!

Lusten sliter i mig. Drömmen om oss bär mig framåt.

Kvällssolen kastar ett varmt sken över stolarna och bordet i köket. Jag står med ryggen mot dig och försöker hacka lök utan att gråta eller skära mig med den vassa kniven. Helt koncentrerad på det jag gör, märker jag knappt ens vad du har för dig. Du mumlade något om marinad innan du började riva i skåpen. Din tystnad tolkar jag som att du lyckats hitta det du leta efter.

Men plötsligt står du bakom mig. Så nära att jag kan känna din andedräkt mot min nacke, din hårda kuk som trycker mot mina skinkor genom dina jeans och min tunna klänning. Jag slutar hacka, fryser till med kniven i min hand, bara väntar.

En lång stund står du stilla, dina händer på mina höfter i ett fast grepp. Du drar in min doft i nacken och varje utandning får mig att rysa av välbehag. Med slutna ögon njuter jag av närheten, värmen som strålar mellan våra kroppar, din tyglade styrka.

Fastnaglad mot bänken, känner jag hur du långsamt låter din hand glida ner och särar på mina ben. För klänningen upp över min bara stjärt och åter igen fattar tag om mina höfter. Andas i min nacke, retar mig… Låter mig vänta.

Jag gör en ansatts att vända mig om, vill kyssa dig, ta av dig byxorna och blotta din kuk, men du håller fast mig. Lossar själv långsam på bältet och drar ner gylfen. Varje gång du nuddar mig går det ett spjut av lust genom mig. Din andedräkt mot min nacke..

Ditt ollon glider mot mina blygdläppar och rör ut min fittsaft. Stannar en stund mot slidöppningen, innan du stöter i mig, djupt och hårt. Långsamt drar du dig ur, glansig av min lust, röd och hård av trycket från blodet som rusar i dina ådror. Stöter igen, hårt, djupt i mig.

Dina läppar leker längs med min nacke. Med händerna smeker du av mig de tunna axelbanden, fortsätter mot mina bröst, frigör dem ur spets-bh:n och får mig att kvida till när du klämmer åt runt min ena bröstvårta samtidigt som du rör dig in och ut ur mig långsamt, retfullt. Jag kan känna varenda millimeter av dig, varenda millimeter av mig.

- "Mer", ber jag, men du hyschar mig som en liten flicka och lägger handen över min mun. Du drar dig ur mig och smeker med din andra hand över min stjärt. Låter dina fingrar glida längs med mitt våta kön, leta sig fram till min klitta. Fjäderlätt rör din fingertoppar vid mig och skickar nya spjut av njutning genom kroppen. Jag gnyr och svankar. Försöker trycka mig mot ditt stånd. Du vet att jag vill ha dig, hela dig, men du tvingar mig att stå kvar. Leker mig till en spänd båge av lust, tills jag får svårt att hitta andan och biter dig i ett av fingrarna du fortfarande har över min mun.

Du svär och tar tag i min käke och tvingar mig att vrida på huvudet. Se på dig när du böjer dig ner mot mig och andas i mitt öra att – ”du vet att du måste straffas nu”. Du trycker ner min överkropp, mina bara bröst mot bänkskivan och jag ligger där med stjärten i vädret, hjälplös.

Medan du håller mig nere börjar du långsamt igen att smeka min stjärt. Jag är så våt att jag kan känna min saft rinna längs med insidan av låret. Vill ha dig! Försöker vända på mig igen, men jag sitter verkligen fast i ditt grepp. Du pullar mig i stället med dina fingrar. Låter dem sedan glida längs med skåran och upp till mitt anus.

Du ritar cirklar runt den tajta öppningen. Väter dina fingrar med min saft och trycker långsamt in dem i mig samtidigt som du låter mig få känna toppen av din kuk mot slidöppningen. Jag får bita mig i läppen för att inte skrika när du äntligen stöter in i mig. Ger mig hela. Ger mig allt. Slutar hålla tillbaka.

Jag vet att du är nära nu, jag hör det på din andning. Du rör dig snabbt och bestämt. Djupt in i mig. Det pirrar i hela kroppen, krampar runt ditt stenhårda stånd. Kan inte hålla mig längre utan skriker rakt ut när orgasmen lamslår mig, slungar mig in himlen.

Du drar dig ur precis innan du kommer. Sprutar över mina skinkor, låter ollonet glida över din sats och min våta bak. Andas ut varm luft i min nacke. Kramar mig bakifrån medan du hämtar andan. Ett steg tillbaka, drar upp byxorna och gylfen. Återgår till vad det nu var du höll på med innan. Som om ingenting hade hänt.

Darrande upptäcker jag att kniven fortfarande är kvar i min hand. Det doftar lök, svett och sex.


  • Comments(0)//blogg.frokenfrestelse.se/#post1